Karaokebaari Sankaritar, Espoo

Sijainti Karaokebaari Sankaritar

Karaokebaari Sankaritar
Puh. 050 511 0052

Läkkisepänkuja 2
02650 Espoo

Sisäänkäynti Läkkipolun kautta!

katriina.halonen@sankaritar.fi
oskari.antikainen@sankaritar.fi
www.sankaritar.fi

Y-tunnus: 24006765

Suosittele meitä

Facebook Twitter 7Jaa

Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Karaokebaari Sankaritar
Läkkisepänkuja 2
02650 Espoo

Y-tunnus: 24006765
Puh: 050 341 2414

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Karaokebaari Sankaritar:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Karaoke Nightclub Sankaritar

Läkkisepänkuja 2, 02650 Espoo

Puh. 050 511 0052

katriina.halonen@sankaritar.fi

www.sankaritar.fi

Sisäänkäynti Läkkipolun kautta!

Aukioloajat

Ark.  16:00–04:30
Pe    15:00–04:30
La    16:00–04:30
Su    16:00–04:30

Karaoke Nightclub Sankaritar

Läkkisepänkuja 2, 02650 Espoo

Puh. 050 511 0052

katriina.halonen@sankaritar.fi

www.sankaritar.fi